O poveste de dragoste mai tare ca-n filme!


O pensionară din Republica Tatarstan și-a întânit iubirea la un azil de bătrâni și nu a ezitat să devină mireasă, scrie lifenews.ru. Mirele s-a dovedit a fi un bărbat de 67 de ani, pe nume Gusman Valyulyn.

Reclame

O femeie virgină s-a măritat, la 76 de ani, cu iubitul ei cu 9 ani mai tânăr

O pensionară din Republica Tatarstan și-a întânit iubirea la un azil de bătrâni și nu a ezitat să devină mireasă, scrie lifenews.ru. Mirele s-a dovedit a fi un bărbat de 67 de ani, pe nume Gusman Valyulyn.
Potrivit sursei citate, femeia pe nume Sakina K. și-a păstrat castitatea până la vârsta de 76 de ani, în așteptarea ursitului său. „Este un om foarte bun: nu consumă alcool, nu fumează și îi ajută pe toți. Au existat momente în care pur și simplu stăteam culcată, pentru că nu mă simțeam prea bine. Atunci, el nu se mișca de lângă mine, muia un ștergar în apă și mi-l punea pe frunte și îmi pregătea ceai cu lămâie”, spune pensionara îndrăgostită.
La rândul său, bătrâna este foarte grijulie cu alesul inimii sale, pentru că până la vârsta de 76 de ani, nu a ținut de mână un alt bărbat. Și-a păstrat virginitatea până la bătrânețe și vorbește deschis despre acest lucru.
În tinerețe, Sakina K. nu a avut timp pentru viața personală, pentru că mergea să muncească la fermă chiar de dimineață, iar acasă se întorcea abia noaptea. În afară de asta, tânăra avea o mamă cu cerințe foarte înalte, care îi interzicea să se uite la bărbați.
„Chiar și atunci când cineva venea în vizită pentru a-mi cere mâna, mama îl alunga, uneori cu prăjina în mâini”, povestește Sakina K. Acum, că a rămas fără mamă, pensionara a decis că a venit timpul să-și dedice restul zilelor bărbatului pe care l-a îndrăgit. Anume ea a venit cu inițiativa de a-și oficializa relația cu Gusman Valyulyn. Bărbatul, la rândul său, se sfia să facă acest pas din cauza unui complex pe care îl mai are în legătură cu invaliditatea.
Cei doi miri s-au căsătorit conform canoanelor islamice. Potrivit directoarei azilului de bătrâni la care a avut loc ceremonia, pentru cei doi miri a fost pregătită o odaie separată. Mirii nu-și fac planuri de viitor. Pentru ei, există doar prezentul. Sunt ambii recunoscători sorții pentru posibilitatea de a se întâlni și de a fi împreună măcar la bătrânețe.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s