PICĂTURA DE OTRAVĂ: Confesiunile Lenuţei – basme de adormit copiii!


Şi s-a pus Leana lui Băse pe vorbit. Cum e ea oropsită de servicii. Care, în loc să se ocupe de ce trebuie, îl obligau pe blândul ei soţ să contribuie la televiziunea lui Ghiţă.

Reclame

Şi s-a pus Leana lui Băse pe vorbit. Cum e ea oropsită de servicii. Care, în loc să se ocupe de ce trebuie, îl obligau pe blândul ei soţ să contribuie la televiziunea lui Ghiţă. Chiar dacă, în general, doamna Udrea nu ştia nici câte amante avea Cocoşul ei şi nici ce maşini de lux le cumpăra acestora (pentru că în căsnicie trebuie să mergi pe încredere, nu-i aşa?), ceva tot aflase. Şi anume că bărbatul ei a fost strâns cu uşa de generalul Florian Coldea, de la SRI, care l-a convins, probabil prin „mijloace specifice”, să cotizeze cu 500.000 de euro la televiziunea prietenului lui Victor Ponta. Sigur că suma asta de o jumătate de milion de euro pare un mizilic pe lângă zecile de milioane de euroi primite de Cocoş cu valiza, de-a lungul anilor.


Ca urmare a declaraţiilor, simţindu-se ameninţată, Elena Udrea a făcut un contract cu o firmă de specialitate pentru a fi păzită nonstop. Vă daţi seama în ce hal o urmăresc acum oamenii tocmiţi de SRI pentru a o lichida! Exact ca în serialele alea difuzate de AXN.
Imediat după dezvăluirile Elenei Udrea, două posturi de ştiri au sărit în ajutorul plăpândei doamne: Realitatea TV şi Antena 3. La Realitatea, directorul general al postului, Rareş Bogdan, a apărut cu un chip răvăşit pe post şi a zis că, dacă măcar 10 la sută din dezvăluirile Elenei Udrea se dovedesc adevărate, România ar trebui să devină protectorat american pe faţă. Adică ţărişoara noastră să fie condusă de americani. În locul lui Iohannis să vină Smith, iar locul lui Ponta să fie luat de John. Iar Antena 3 plângea şi dânsa pe umerii Lenuţei, pentru că, nu-i aşa, odioşii de la SRI sunt cei care, împreună cu DNA, l-au înfundat pe tătucul lor, nea Dănuţ, furnizând un dosar beton judecătorilor.
De fapt, dacă ne uităm puţin în urmă, în anii când Băse croşeta cu pesediştii, vom descoperi multe declaraţii ale Elenei Udrea care ridicau în slăvi DNA şi profesionalismul serviciilor. Care erau bune şi frumoase când dădeau iama prin PSD. Acum, când s-a schimbat macazul şi Marinarul nu mai e la cârmă, treaba s-a împuţit şi SRI nu mai e ce a fost cândva pentru că ne caută nouă prin casă şi nu lor. Dar nu ar fi fost mai bine să nu furaţi voi cu atâta neruşinare şi să nu sfidaţi acest popor răbdător, care v-a lăsat să deveniţi nişte îmbuibaţi pe banii lui?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s