PICĂTURA DE OTRAVĂ: PSD sfidează voinţa poporului român!


Când v-am spus că Victor Ponta se întoarce cu repeziciune la personajul arogant care era înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 poate că unii dintre dumneavoastră nu m-au crezut.

Reclame

Când v-am spus că Victor Ponta se întoarce cu repeziciune la personajul arogant care era înainte de alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014 poate că unii dintre dumneavoastră nu m-au crezut.
Dar, iată-l astăzi la amiază pe premier dându-se în spectacol la declaraţiile de presă de după şedinţa Biroului Permanent al PSD. Conducerea partidului a stabilit mandatul şi componenţa delegaţiei care se va întâlni, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis.

Ieşit la declaraţii de presă, Victor Ponta spune că PSD va propune un parlament bicameral, cu 418-428 de aleşi. Adică un legislativ cu 40 la sută mai mare decât cel decis de români, prin referendumul din anul 2009. Voinţa populară, exprimată prin referendum, nu înseamnă nimic pentru Victor Ponta.
Întrebat de un jurnalist de ce PSD nu ţine seama de referendumul care stipula faptul că Parlamentul va trebui să aibă 300 de aleşi, Ponta a răspuns: ”Noi ţinem cont. Asta e propunerea noastră. Dacă celelalte forţe politice propun altceva, sigur, le vom susţine”.
Solicitat să comenteze posibilitatea de a nu se putea trece peste decizia populaţiei, stabilită de referendumul care stipula un număr maxim de 300 de parlamentari, Ponta a precizat: ”Atunci, asta ne va spune Curtea Constituţională”.
Nu este acesta un răspuns în bătaie de joc? Cum „ţinem cont” dacă, de fapt, noi, pesediştii, propunem cu totul altceva? Iar propunerea noastră este atât de serioasă, zice Ponta, încât dacă celelalte forţe politice propun altceva, susţinem şi noi propunerile respective.
Păi de ce ar fi nevoie să arbitreze Curtea Constituţională între decizia luată de poporul român şi şmecheriile unei clase politice nesătule, care nu se mai satură să se înfrupte din bani publici?
Zi-o p-aia dreaptă, meştere! Aveţi prea mulţi clienţi de satisfăcut şi un parlament cu 300 de membri ar face ca prea mulţi să rămână pe dinafară. Şi nu se face o asemenea ofensă la adresa atâtor băieţi buni care au cotizat la partid!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s