Zeci de parlamentari PSD se pregătesc să-l părăsească pe Victor Ponta


Potrivit unor surse politice, aproximativ 50 de parlamentari social-democraţi se pregătesc să părăsească partidul pentru a forma o nou formaţiune de stânga. În noul partid ar putea intra şi aleşi din partea UNPR, PC sau PP-DD, scrie b1.ro.

CONFERINTA EXTRAORDINARA - PSD BUCURESTI
O parte importantă a aleşilor PSD este nemulţumită de actuala conducere a partidului şi plănuieşte formarea unui nou partid de centru-stânga .
”A fost deja o întâlnire și va urma o a doua pentru a vedea pe cine ne putem baza. Sunt cam 50 de deputați și senatori care nu își mai văd viitorul în actualul PSD. Nu mai putem sta în PSD unde se va face un simulacru de congres pentru realegerea conducerii care a pierdut alegerile. O să mergem separat pentru că social-democrația Made în Dubai, cu mașini scumpe și hobby-uri extravagante nu are nimic a face cu românul și cu nevoile lui. Social-democrația nu a început cu Dragnea și nu se termină cu Ponta”, a declarat sub protecţia anonimatului un senator PSD. Din noul partid ar urma să facă parte şi aleşi din UNPR, PC şi PP-DD.
Potrivit surselor politice, noul partid se va forma în jurul lui Mircea Geoană şi Marian Vanghelie, proaspăt excluşi din PSD. Scopul acestora este de a-l înlătura pe Victor Ponta de la Palatul Victoria.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s