FRIG DE CRAPĂ PIETRELE ÎN NOAPTEA DINTRE ANI LA BUCUREŞTI


ACUM, la Bucureşti ninge şi temperatura din termometre este de 0 grade. Temperatura resimţită de corpul uman este de -4 grade. Vântul bate cu 20 de kilometri pe oră. Presiunea atmosferică este în scădere. Soarele va apune la ora 16.42.

DUMINICĂ, 28 decembrie: Temperatura resimţită de corpul uman va avea valori cuprinse între -6 şi -10 grade. Va mai ninge puţin după-amiază şi noaptea se va depune un nou strat de zăpadă. Rafalele de vânt vor atinge 30 de kilometri pe oră ziua şi 44 de kilometri pe oră în timpul nopţii. Soarele va răsări la ora 7.51 şi va apune la ora 16.43.

LUNI, 29 decembrie: Temperatura resimţită de corpul uman va avea valori cuprinse între -8 şi -12 grade. Va ninge viscolit în cursul dimineţii. După-amiază cerul va fi noros. Rafalele de vânt vor atinge 44 de kilometri pe oră ziua şi 20 de kilometri pe oră în timpul nopţii. Soarele va răsări la ora 7.51 şi va apune la ora 16.44.

MARŢI, 30 decembrie: Temperatura resimţită de corpul uman va avea valori cuprinse între -9 şi -18 grade. Vreme rece cu cer relativ noros. Viteza maximă a vântului va fi de 22 de kilometri pe oră. Soarele va răsări la ora 7.52 şi va apune la ora 16.44.

MIERCURI, 31 decembrie: Temperatura resimţită de corpul uman va avea valori cuprinse între -8 şi -19 grade. Cer relativ senin pe o vreme foarte rece. Viteza maximă a vântului va fi de 22 de kilometri pe oră. În noaptea de Revelion nu va ninge. Soarele va răsări la ora 7.52 şi va apune la ora 16.45.

Anunțuri

Un gând despre „FRIG DE CRAPĂ PIETRELE ÎN NOAPTEA DINTRE ANI LA BUCUREŞTI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s