Alina Gorghiu, criticată pentru apropierea de Antena 3


Vechiul PNL și președintele său au primit critici dure din partea fostul consilier prezidențial Sebastian Lazăroiu, după ce Alina Gorghiu a ales să ofere primul său interviu în calitate de lider al PNL la Antena 3.

Reclame

Vechiul PNL și președintele său au primit critici dure din partea fostul consilier prezidențial Sebastian Lazăroiu, după ce Alina Gorghiu a ales să ofere primul său interviu în calitate de lider al PNL la Antena 3, informează stiripesurse.ro.


Sebastian Lazăroiu transmite, prin două postări pe contul său de Facebook că e de părere că unii din vechii liberali nu au înțeles mesajul alegerilor din 16 noiembrie când românii a votat anti-PSD și deci anti-Antena 3.
„Dacă ceva îi va termina repede pe liberali, mai repede decât își imaginează, aia va fi prietenia nedisimulată cu Antena 3. Să vedem cam câte luni le ia până să înțeleagă și dacă nu e prea târziu.”, a afirmat fostul consilier prezidențial.
Ulterior a revenit și și-a explicat prima reacție:
„Să le și explic de ce asocierea cu Antena 3 îi dărâmă, că poate înțeleg mai repede. Antena 3 nu mai e de multă vreme o instituție de presă. Antena 3 e un actor politic așa cum e și PNL. Când spui Antena 3, spui PSD și Voiculescu. Oamenii care l-au votat pe Iohannis au votat împotriva PSD, deci și împotriva anexei Antena 3. Cei care detestă PSD, detestă în egală măsura Antena 3.Poate se dezmeticesc și ei într-un târziu ca să înțeleagă tot mecanismul asocierii din mintea românilor.”, a explicat Lăzăroiu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s