Procurorii au ajuns în biroul lui Vanghelie


Procurorii au decins, vineri dimineaţă, la Primăria sectorului 5. Au efectuat verificări în mai multe birouri, chiar şi în cel al lui Marian Vanghelie.

Reclame

Procurorii au decins, vineri dimineaţă, la Primăria sectorului 5. Au efectuat verificări în mai multe birouri, chiar şi în cel al lui Marian Vanghelie.

CONFERINTA EXTRAORDINARA - PSD BUCURESTI
Parchetul Tribunalului Bucureşti arată, într-un comunicat de presă, că în această cauză se efectuează urmărirea penală pentru posibila săvârşire a unor „infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale”.
„Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală într-o cauză ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de trafic de influenţă, cumpărare de influenţă şi abuz în serviciu, în legătură cu procedura de acordare a unor ajutoare sociale.
În cursul zilei de 19.12.2014 a fost declanşată o acţiune la care participă procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi 120 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, fiind efectuate 25 de percheziţii în municipiul Bucureşti, inclusiv la o instituţie publică”, se specifică într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s