Klaus Iohannis: PNL este primul partid mare care se reformează profund din interior


Klaus Iohannis, președintele ales al României, a afirmat vineri, într-o întâlnire cu liderii organizațiilor de femei din PNL, că se declară mulțumit de schimbările care se produc în interiorul partidului.

Reclame

Klaus Iohannis, președintele ales al României, a afirmat vineri, într-o întâlnire cu liderii organizațiilor de femei din PNL, că se declară mulțumit de schimbările care se produc în interiorul partidului, arătând că aportul femeilor este unul foarte important, PNL fiind „primul partid mare din România care se reformează profund din interior”.


„Avem semne bune și foarte clare că PNL, cel realizat prin fuziune, este primul partid mare din România care se reformează profund din interior, așa cum trebuie să se întâmple cu un partid al secolului 21, care vrea să conducă destinele românilor pentru foarte mulți ani. Votul pe 2 și 16 noiembrie ne-a arătat câteva lucruri foarte clar. Oamenii așteaptă altfel de politică, care poate fi făcută numai de altfel de partide. Nu putem să trimitem clasa politică acasă și să o scoatem pe cea de rezervă, pentru că nu există așa ceva, dar putem să reformăm partidele în așa fel încât să funcționeze mai bine, mai transparent”, a afirmat Klaus Iohannis.
El s-a arătat mulțumit de evoluția pe care PNL a avut-o în preferințele electoratului, arătând că partidul trebuie să satisfacă de acum așteptările populației.
„Evoluția pe care am avut-o în preferințele electoratului este uimitoare. Dacă vedem de unde am pornit din preajma europarlamentarelor și vedem unde am ajuns, cred că pentru un partid politic este un progres uimitor, semnificativ și încurajator. Arată ceva ce trebuie să aprindă un semnal de alarmă la orice politician, arată nivel de așteptare foarte mare și atunci trebuie să devenim atât de buni încât satisfacem acest nivel de așteptare”, a mai spus Iohannis.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s