Elton John face nuntă cu partenerul său


Elton John se va casatori cu partenerul sau de viata, producatorul de film David Furnish, pe 21 decembrie, in cadrul unei ceremonii discrete.

Reclame

Elton John se va casatori cu partenerul sau de viata, producatorul de film David Furnish, pe 21 decembrie, in cadrul unei ceremonii discrete.

Pe 21 decembrie 2005, Elton John si David Furnish au alcatuit unul dintre primele cupluri gay care si-au unit destinele in Marea Britanie, in momentul in care guvernul din aceasta tara a legalizat parteneriatele civile intre persoanele de acelasi sex.
Potrivit presei britanice, cuplul intentioneaza sa marcheze implinirea a noua ani de la semnarea acelui act printr-un eveniment si mai important – transformarea parteneriatului lor civil intr-o casatorie oficiala. Nunta lor va avea loc la doar cateva luni dupa legalizarea casatoriilor gay in Marea Britanie.
Tabloidul Daily Mirror afirma ca Elton John, in varsta de 67 de ani, si David Furnish, in varsta de 52 de ani, intentioneaza sa organizeze o ceremonie de nunta discreta si intima, pe proprietatea lor din Windsor, in comitatul Berkshire.
Cuplul a invitat 50 de rude si prieteni, iar printre vedetele care vor participa la eveniment se afla si cateva nume sonore, precum David si Victoria Beckham, Elizabeth Hurley si Ozzy si Sharon Osbourne.
Elton John si David Furnish au o relatie care a inceput in urma cu 21 de ani si au impreuna doi fii – Zachary, in varsta de trei ani, si Elijah, in varsta de doi ani. Cei doi copii ai cuplului vor fi purtatorii de verighete la nunta parintilor lor, scrie MEDIAFAX.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s