Geoană îl dă în judecată pe ministrul Eugen Nicolicea


Senatorul Mircea Geoană a anunțat sâmbătă, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, că îl va da în judecată pe ministrul Eugen Nicolicea, pentru calomnie.

Reclame

Senatorul Mircea Geoană a anunțat sâmbătă, într-o intervenție telefonică pentru B1 TV, că îl va da în judecată pe ministrul Eugen Nicolicea, pentru calomnie.

mircea-geoana-ion-iliescu
Nicolicea a afirmat vineri seara, în emisiunea „Talk B1”, că Geoană a încasat 40.000 de euro pentru ca el să fie exclus din partid, în anul 2008.
În replică, Mircea Geoană spune că afirmația ministrului pentru Relația cu Parlamentul este cea mai mare invenție și minciună pe care a auzit-o vreodată, arătând că luni îl va acționa pe acesta în instanță.
„De 5 ani de zile am accept fără să reacționez la frustrările permanente ale domnului Nicolicea. Eu pot să înțeleg și lunga suită de calomnii și neadevăruri pe care le-a spus despre mine, dar de această dată vreau să fiu extrem de clar. Dacă are întrebări cu privire la modul în care a fost exclus, are un coleg de guvern, pe vicepreședintele de atunci, Liviu Dragnea, care a fost prezent la ședința de atunci a organizației”, a declarat Geoană, sâmbătă.
„Totul are o limită. În clipa în care vii în spațiul public cu astfel de acuzații mincinoase, atunci pot să spun că luni dimineață îl dau în judecată. Este cea mai mare invenție și minciună pe care am auzit-o vreodată. Iar banii pe care îi voi obține ca daune pentru insultă, calomnie și minciună le voi dona unui ONG cu o singură condiție: sa inventeze un premiu anual pentru lichelism și traseism în politică. Cred că domnul Niclicea s-ar califica într-un „grup select” de politicieni care pot primi o astfel de etichetă. Să vii cu astfel de minciuni sfruntate este totalmente inacceptabil”, a mai spus Mircea Geoană.
Eugen Nicolicea a adăugat că Geoană a spus că a primit cei 40.000 de euro la grupul social-democraţilor din Parlament. Nicolicea a fost președintele organizației PSD Mehedinți și a fost exclus din partid fără să fie anunțat. În prezent, el este vicepreședintele UNPR.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s