1 DECEMBRIE IN INIMA ROMÂNIEI, LA SFÂNTU GHEORGHE


Material primit pe e-mail

Noua Dreaptă a sărbătorit Ziua Naţională în inima României, la Sfântu Gheorghe, pentru a marca împlinirea a 96 de ani de la Unirea Transilvaniei cu România şi în semn de solidaritate cu românii covăsneni supuşi presiunilor separatiste maghiare.
Sute de membri ai Noii Drepte au pornit în marş din faţa Catedralei Ortodoxe şi au străbătut oraşul până în Piaţa Mihai Viteazul, unde o delegaţie a depus o coroană de flori la statuia Unificatorului celor trei ţări române.
Membrii Noii Drepte au scandat numeroase lozinci, reafirmându-şi bucuria pentru sărbătoarea Marii Uniri: ”Unitate Naţională!”, ”Harghita, Covasna – Pământ Românesc!”, ”Noi suntem români, aici pe veci stăpâni!”, ”România Mare, în vechile hotare!” dar şi ”Limba Română – Unica stăpână!”, spre satisfacţia românilor din Sfântu Gheorghe care au întâmpinat cu aplauze marşul nostru şi ne-au felicitat pe tot parcursul manifestării. Măcar pentru o zi, marea de drapele tricolore a fost mai vizibilă decât cârpele aşa-zisului “ţinut secuiesc” pe străzile din Sfântu Gheorghe!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s