PICĂTURA DE OTRAVĂ: Schimbarea la faţă


Klaus Iohannis a fost cu totul altul miercuri seara, la B1 TV. A reusit pe deplin sa-l domine pe Ponta. A fost ofensiv, exact, a venit cu nume si exemple. O schimbare totala fata de ieri.
Ponta a fost in mai multe randuri crispat si pus intr-o situatie dificila.
Eu, unul, nu mai credeam intr-o astfel de rasturnare a situatiei. Suporterii lui Iohannis pot rasufla usurati. Nu e totul pierdut.
Dar poate si mai interesanta decat dezbaterea a fost reactia celorlalte televiziuni de stiri. De unde ieri s-au napustit toate sa preia transmisia de la Realitatea, astazi au schimbat macazul. Transmisia de la B1 a fost preluata numai de Digi 24. Oare dialogul celor doi candidati a devenit, peste noapte, neinteresant? Sau atunci cand nu este totul aranjat in favoarea lui Ponta e mai prudent sa ne facem ca ploua? Asta pentru ca nu cumva oamenii care obisnuiesc sa se uite la A3, la RTV sau la Realitatea sa se dezmeticeasca. Riscul ca Ponta sa fie dat jos de pe soclu era prea mare. Da, dar si daca nu au transmis, tot au spus ceva.Si-au dat arama pe fata si le-au aratat romanilor cum se amesteca jurnalismul cu interesele politice, din „ratiuni superioare”.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s