PICĂTURA DE OTRAVĂ: Faceţi un efort şi mergeţi la vot! Să nu-i lăsăm să ne fure!


Mai sunt doar câteva ore până la deschiderea secţiilor de vot. Estimările spun că, în primul tur, se va înregistra o prezenţă la vot de aproximativ 50 la sută. Adică numai jumătate dintre români sunt dispuşi să sacrifice câteva minute din viaţa lor pentru a vota la alegerile prezidenţiale.
Este foarte trist că s-a ajuns aici. Singurii vinovaţi sunt politicienii care, prin prestaţia lor jenantă şi prin lăcomia fără margini au devalizat o ţară şi au scârbit milioane de oameni. Români care nu mai au încredere în niciun partid şi în niciun candidat. De fapt, şi independenţii de ultimă oră, cum ar fi Teodor Meleşcanu şi Monica Macovei, au făcut parte din structuri politice,au deţinut funcţii de miniştri şi au fost aleşi în Parlament pe baza aderenţei lor la un partid. Ei au descoperit independenţa numai atunci când jocurile nu le-au mai convenit, ceea ce, să recunoaştem, nu are nicio legătură cu interesul poporului.
Dar cu toate că această scârbă este îndreptăţită, rugămintea noastră este să mergeţi la vot. Nu vă spunem să votaţi cu cineva. Ba dimpotrivă. Cel mai bine ar fi să vă duceţi şi să vă anulaţi buletinul de vot. Dar, dacă vă e clar că politicienii fură şi nu au niciun fel de morală, înseamnă că nu puteţi să lăsaţi buletinele dumneavoastră de vot pe mâinile lor unsuroase. Şi nici nu le băgaţi albe în urnă, că tot acolo ajungem. Există o întreagă teorie a votului alb, dar la noi nu se potriveşte. Scrieţi ceva pe buletin sau, mai simplu, aplicaţi mai multe ştampile. Aşa nu-l vor putea folosi pentru ai lor!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s