PICATURA DE OTRAVA: Iohannis nu da doi bani pe vointa populara


Daca la alegerile din 2004 a trebuit sa alegem, in finala, intre doi comunisti, acum vom fi obligati sa alegem intre doi politicieni carora nu le pasa de vointa populara.

Klaus Iohannis a spus, zilele trecute, ca e nevoie de o reforma care sa faca Parlamentul mai eficient. El ar urma sa aiba, potrivit candidatului ACL, 300 de membri si doua Camere. Aceasta opinie este sinonima cu aceea a PSD, exprimata de mai multe ori de premierul Victor Ponta.
Deci, oricare ar fi alesul nostru la 16 noiembrie, noul presedinte al Romaniei nu are de gand sa tina seama de rezultatul referendumului popular din 2009. Atunci, romanii s-au pronuntat pentru un Parlament monocameral cu 300 de deputati.
Semnalul pe care-l da Iohannis este foarte prost. Si greu de uitat, tinand cont ca mai e doar o saptamana pana la primul tur de scrutin. Daca lor nu le pasa de vointa populara exprimata prin referendum, noi de ce sa ne mai batem capul sa-l alegem pe cel mai bun?
Cel mai bun nu exista. Mergem la urne, ne anulam buletinul si cu asta basta. Iohannis si Ponta sunt doua fete ale aceluiasi rau.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s