PICĂTURA DE OTRAVĂ: Băsescu ne propune un remediu universal: gargara cu PMP


Traian Băsescu ne-a spus, în această dimineaţă, când pleacă de la Cotroceni. Mandatul i se încheie pe 21 decembrie 2014, fix la miezul nopţii. Şi nu poate fi prelungit cu niciun minut.
Nu ştiu dacă s-a gândit cineva la spectacolul extraordinar pe care-l vom avea între 16 noiembrie şi 21 decembrie. Va fi un circ total. Din 17 noiembrie vom avea un preşedinte ales şi unul în funcţie. Să vedeţi atunci ce va fi la gura lui Băsescu.
Băsescu regretă de pe acum că avem de ales între o marionetă a PSD şi un posibil incompatibil. Dar afirmând aşa ceva, recunoaşte că Elena Udrea este un outsider. Nu se află şi ea printre cei dintre care am putea alege preşedintele României. Acolo sus sunt numai Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Marioneta şi incompatibilul.
Din fericire, opiniile lui Traian Băsescu nu mai sunt luate în seamă decât de foarte puţini români. Pur şi simplu, personajul a plictisit şi a reuşit să scoată din sărite milioane de români. Prăbuşirea lui politică a început atunci când a conceput un plan economic care a condamnat la o existenţă de mizerie milioane de pensionari. Să nu uităm niciodată că Băsescu a propus scăderea pensiilor ca parte a unui plan de supravieţuire a economiei româneşti, intrată în recesiune.
Reintrarea lui în politica de partid prin vehiculul pe care l-a creat special, PMP, nu miră pe nimeni. Dar faptul că el susţine că toate partidele sunt compromise, în timp ce PMP va fi altceva, nu te poate face decât să zâmbeşti. Nu există şi nu va exista nicio diferenţă între PMP şi celelalte partide, cum nu există nicio diferenţă între Traian Băsescu, Victor Ponta şi Klaus Iohannis. Toţi au contribuit la vânzarea pe nimic a avuţiilor ţării şi la transformarea românilor în sclavi la ei acasă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s