Elena Udrea: „În două luni îl trimitem pe Victor Ponta acasă”


Elena Udrea şi-a lansat, astăzi, candidatura printr-un marş pe traseul Sala Palatului – Piaţa Victoriei. La manifestare au participat câteva mii de simpatizanţi.

udrea

Vă prezentăm câteva idei din discursul ţinut în Piaţa Victoriei de Elena Udrea.

„Bine aţi venit, dragi români, cu atât mai mult cu cât nu v-a plătit nimeni şi nici nu este ziua mea!”

„Suntem aici pentru că în două luni îl trimitem pe Victor Ponta acasă. Noi suntem cei care înţelegem disperarea acestui popor guvernat de doi ani de incompetentul Victor Ponta şi de guvernul lui corupt.”

„Guvernul Ponta a promis investiţii de un miliard, dar a pierdut investiţii străine – 15% mai putine investiţii doar în primele şase luni in primul an. Victor Ponta a pierdut bani europeni. Ne spune o doamna ministru, atlfel extrem de loială lui Ponta, «Guvernul nu se ocupă de locuri de muncă», Asta e filosofia acestui guvern. Ponta şi ministrul de Finanţe nu stiu că guvernul este cel care sprijină investitorii să creeze locuri de muncă. În vremea în care eram în cabinetul Boc, am creat ca ministru peste 100.000 de locuri de muncă cu peste 6.000 de proiecte susţinute. Dar vine noiembrie şi Ponta pleacă acasă.”

„Îl deconspir eu: Victor Ponta este agentul secret 000!”

„Nu sunt un politician perfect, nu sunt un om perfect, nu sunt un candidat perfec, dar sunt cel mai mutl candidat şi vă promit că voi fi cel mai bun preşedinte. Ca să vedeţi că suntem oneşti: Azi e soare, ieri a plouat (n.r. ieri şi-a lansat candidatura prezidenţiabilul ACL)”

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s