PSD se dă sâmbătă în spectacol pentru candidatura lui Victor Ponta


Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, isi va lansa candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment fiind asteptate, potrivit organizatorilor, aproximativ 70.000 de persoane, din toata tara, scrie Mediafax.
Accesul pe stadion va fi permis incepand cu ora 14.00. Evenimentul de lansare va incepe la ora 16.00 si va dura aproximativ o ora si jumatate. Gazonul va fi placat, astfel incat cei prezenti vor putea sta si in aceasta zona.
Organizatorii au stabilit ca scena sa fie montata in fata unei peluze, astfel incat gazonul, tribunele si peluza din fata sa poata fi folosite de catre participanti.
Evenimentul va debuta cu intonarea Imnului national si a Imnului partidului si va fi constituit efectiv din cateva discursuri. La eveniment este asteptat sa participe si sa rosteasca un discurs, asa cum a facut de fiecare data, si primarul Capitalei, Sorin Oprescu. De asemenea, Liviu Dragnea se va adresa participantilor la lansarea candidaturii lui Victor Ponta. Presedintele PSD, candidatul la Presedintie, va incheia, prin discursul sau, evenimentul.
Participantii la lansare vor avea acces in stadion in baza unor bilete care contin indicatii privind randul si locul pe care il vor ocupa, exact ca la meciurile de fotbal. Jurnalistii care vor relata vor avea acces in baza unui ecuson de presa primit de la biroul de presa al partidului. Ca si participantii, si jurnalistii primesc cate un bilet.
Evenimentul de lansare a candidaturii este organizat chiar de ziua premierului, care implineste, sambata, 42 de ani. De asemenea, lansarea coincide si cu sarbatorile dedicate Zilelor Bucurestiului.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s