PICATURA DE OTRAVA: OTV, Vatican, Dan Diaconescu…


Dan Diaconescu, micul mogul de Caracal, a gasit solutia pentru a fenta CNA si a ajunge la inimile romanilor. A cumparat licente prin Occident, care e topit dupa el, si va transmite emisiunile |OTV in Romania prin satelit. Prima transmisie va fi de la Vatican.

Numai ca postul, pentru a ajunge in casele romanilor, va trebui preluat de firmele prin cablu. Care, asa vad eu, nu se vor grabi deloc sa bata palma cu Dan Diaconescu. Nu-i nicio problema, DD are solutii pentru orice. Va oferi, pentru inceput, doua milioane de antene pentru membrii si simpatizantii PPDD, ca acestia sa poata urmari postul preferat. Si, mai incolo, va oferi antene si antenute tuturor romanilor doritori. La fel cum a dat case la alegerile locale si 20000 de euro la parlamentare.

Partea proasta pentru DD este ca omul nu e in stare sa-si schimbe discursul nici macar cu o virgula. Promisiuni fara acoperire, in care nu mai crede mai nimeni, gargara cu apa chioara si pretentia ridicola ca el e singurul Mesia care-i poate face fericiti pe romani.

Faptele sunt, insa, mai putin favorabile pentru Dan Diaconescu. A pierdut 20 de parlamentari in cateva luni si a scazut, el si partidul, foarte mult in sondaje. Creatie artificiala, fara ideologie, PPDD este sortit pierii, si asta se va vedea foarte clar la alegerile pentru Parlamentul european. Iar DD nu va candida niciodata la alegerile prezidentiale. Nici in 2014, nici mai incolo. Pentru ca romanii au inteles ca DD vorbeste ca o moara stricata, dar nu face doi bani intr-un peisaj democratic normal.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s