O poveste exemplară despre prietenia dintre oameni şi animale


Anul trecut, consiliul local din oraşul australian Dandenong l-a amendat pe rezidentul Vu Ho pentru că avea o oaie pe proprietatea sa situată în zona suburbană. Consiliul a susţinut că dl Ho nu poate să o găzduiască pe proprietatea sa pe oaia Baa, pentru că aceasta face parte din şeptel, şi i-a ordonat să o scoată de pe proprietate.
Dl Ho o consideră pe Baa „un membru al familiei”, care a trăit alături de el în pace şi înţelegere vreme de 11 ani şi a spus că este hotărât s-o ajute cu toată resursele sale. El a plătit peste 150000 de dolari taxe judiciare pentru a lupta cu aceste tactici de intimidare ale consiliului local.
În cazul în care un consiliu local ordonă unui plătitor de taxe să scoată de pe propietatea sa un câine sau o pisică am fi revoltaţi, dar la fel de revoltaţi trebuie să fim şi de acest caz. Baa este um membru îndrăgit al familiei, care şi-a trăit viaţa paşnic, mâncând iarbă şi hrană specială oferită de dl Ho. Oile, ca şi celelalte animale considerate ca făcând parte din şeptel au o viaţă emoţională şi simt tristeţea, iubirea, teama şi alte emoţii precum câinii şi psicile

Reclame

Un gând despre „O poveste exemplară despre prietenia dintre oameni şi animale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s